logotype
img1img2img3img4img5img7

farmacell-man-title

FarmaCell shapewear voor mannen zijn kwalitatief hoogwaardig producten, gemaakt in Italië, en geproduceerd met high-tech apparatuur die garand staat voor kwaliteit en een perfecte afwerking. Het bedrijf heeft precisie kwaliteitscontrolemaatregelen voor de verwerking en verpakking, en al de kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. Door het gebruik van deze geavanceerde technologie is er een productlijn gemaakt met verschillende compressie voor verschillende probleemgebieden, om een effectief corrigerend effect voor het lichaam te verkrijgen.

Figuurcorrigerend heren ondergoed van FarmaCell heeft een stevige compressie met inachtneming van de huid zonder deze af te knellen. Er zijn geen lastige en ongemakkelijke naden door de volledige naadloze technologie. Dit corrigerend ondergoed voor mannen is daarom uitstekend geschikt voor het gehele lichaam, door het behoud van de bewegingsvrijheid en zijn hoge elasticiteit.

FarmaCell shapewear voor mannen voelt zacht aan, corrigeert met de shirts de buik, taille, borst en het omliggende gebied door middel van een innovatief systeem van sterk ingeweven elastische draden. De shapewear band en shorts en hebben meer een gerichte compressie rond de taille, buik, heupen, zonder deze af te knellen, en geeft onmiddellijk resultaat voor een meer in-vorm en slanker uiterlijk.